пʼятниця, 11 січня 2019 р.

модуль 7-8

Закінчився третій день навчання. Емоції переповнюють. Працювати було важче, ніж в попередні дні. Отримала дуже багато корисної інформації, яку слід було "переварити". Цікаво було створювати учнівську презентацію, побувати у ролі учнів.  Цікавинкою виявилася "Бібліотека оцінювання". Я буду використовувати цей матеріал. На основі цього вчилася робити оцінювання учнівської  роботи.

4 коментарі:

  1. Бажаю,пані Оксано, щоб емоції переповнювали тільки приємні. Я знаю , що Ви наполеглива учениця і у Вас все вийде!

    ВідповістиВидалити
  2. Чудові емоції сприяють роботі на тренінгу. Інформації багато,але Ви все зможете. Ви прекрасний Вчитель! Бажаю Вам успіху!

    ВідповістиВидалити
  3. Нічого легкого не буває, а те, що дістається з труднощами, краще засвоїться. Цю інформацію ми будемо "переварювати" і обмінюватися думками ще не один раз. Я рада, що в нашому колективі є підтримка і взаємовиручка.

    ВідповістиВидалити
  4. день був цікавий, але як на мене, сьогодні працювати було легше, завдання були дуже творчі й цікаві!!на мій погляд, сьогодні було достатньо багато цікавої інформації!

    ВідповістиВидалити

Модуль 9,10,11

    Ось закінчився четвертий день навчання. Трохи радісно, трохи сумно. Сумно тому, що приходиться розлучатися з ПРЕКРАСНИМИ ЛЮДЬМИ, нашими ...