субота, 12 січня 2019 р.

Модуль 9,10,11

    Ось закінчився четвертий день навчання. Трохи радісно, трохи сумно. Сумно тому, що приходиться розлучатися з ПРЕКРАСНИМИ ЛЮДЬМИ, нашими наставниками п.Ніною та     п. Ганною. Працювати було комфортно. День почався з веселої розминки, яка підняла настрій на весь день. Допрацьовували пройдений матеріал, отримали багато нової корисної інформації. Рухаємося далі. Успіху і натхнення!

пʼятниця, 11 січня 2019 р.

модуль 7-8

Закінчився третій день навчання. Емоції переповнюють. Працювати було важче, ніж в попередні дні. Отримала дуже багато корисної інформації, яку слід було "переварити". Цікаво було створювати учнівську презентацію, побувати у ролі учнів.  Цікавинкою виявилася "Бібліотека оцінювання". Я буду використовувати цей матеріал. На основі цього вчилася робити оцінювання учнівської  роботи.

четвер, 10 січня 2019 р.

модуль 4-5

 Другий день навчання пройшов з новими враженнями, динамічно.  Ранкова зустріч,у вигляді відтворення тваринок (їх пробудження), зняла напругу і підняла настрій. Я взяла для себе дуже багато нової інформації.  За сьогодні я навчилася створювати З-Х-Д таблицю та організаційну діаграму. Я опрацювала питання "Формувальне оцінювання" та дізналася багато цікавої інформації.  Я дізналася інформацію про авторське право і на кого воно розповсюджується. Мені сподобалося створювати презентацію. Під кінець створила анкету. Мені дуже сподобалося. Час пройшов плідно і швидко.

середа, 9 січня 2019 р.

Модуль 1 - 3

Сьогодні відбулося навчання на тренінгу intel. Я поставила перед собою такі цілі:
 навчитися працювати з ресурсами тренінгу: посібником, сайтом освітніх програм та сайтами допоміжних матеріалів, Електронним довідником.
Обговорити питання, як допомогти учням пристосуватися до навчання за методом проектів та особистісно-орієнтованого навчання.  Хочу навчитися оцінювати  учнівські проекти. Допомогти учням оцінювати свої роботи.
  Протягом навчання майже освоїла працювати з ресурсами тренінгу: посібником, сайтом,довідником.

Модуль 9,10,11

    Ось закінчився четвертий день навчання. Трохи радісно, трохи сумно. Сумно тому, що приходиться розлучатися з ПРЕКРАСНИМИ ЛЮДЬМИ, нашими ...